Friday, May 3, 2013

Explorace English Carnival PMC

Haritu, aku dengan classmates aku decide nk join explorace yg jabatan bahasa buat , so , kami kena buat video perkenalkan group masing2, kena campur lelaki perempuan n bangsa lain jugak., so, dengan idea yg xseberapa dan sedikit memalukan diri aku dan mereka2 jugak, vid ni yg berjaya di edit oleh aku dan dihantar esoknya

video
aku dh macam pengacara Nona depa kata . kuang3..


lawak kan ?xberapa clear sebab sudah dikecikkan.nampak mcm bodoh2 je kan?  haha , tp video bodoh2 mcm ni pun menang jugak masuk top6 untuk jadi peserta . n the rest yg xdapat ada yg jadi helpers,.so, berapa minggu sebelum adala buat preparation sikit .

benda ni azzan dengan luqman yg buat , aku tlg jahit je kat baju




cantik dok aku jahit ? ehhehe

bendera ni luqman ngan azzan lukis, n ika tlg kaler , touch up sikit2
malam tu kami merancang pelbagai strategi (ayat baku sat) ,xdala, kami bincang2 cheer apa, siap try baju lagi, n mcm azzan kata , "aku rasa kita ja yang ada photoshoot sebelum explorace esok" , haha, 



ni lah org panggil gila meroyan 
 hari explorace ..


conteng2 muka sikit

ready to go ;p
bertolak ke MUZIUM KOTA KAYANG , Perlis

oke, bersemangat gila sampai sana

6 team yg masuk ,merah, biru tua, biru muda, kuning, pink , hijau, yg aku ingat nama THE RUNNING 5, 5 MUSKETEERS, pastu xigt .




ni kena ikat kaki sambil lari

luqman tolak aku , kena pusing kon2, kami dua2 melayang .bhahaha

muka penat , hitam , oh noo 
para sukarelawan 

mereka seronok dan xpenat sebab mereka xmain

bersama hero hindustan ,hehe .nak balik dh time ni .
seminggu lepas tu majlis penyampaian hadiah n ada makan2 sikit...

dapat belon sorang satu ikut warna team , sweet kan . eh
dan xdisangka-sangka kami dpat no 1 !!! oyeayyyhhh . macam xpercaya

 Champion : AFORTEEWANT !!


#photoshoot day2 :> with volleyball team :)

petang tu kami beramai-ramai makan bersama buat kali terakhir .










ini jurulatih saya yang comel, n suara pun sedap :p

ni pengurus pasukan saya :)

my bestie :')



jejaka2 tampan kmp


mai lambat depa ni , pastu dapat ayam seketoi ,padan muka

xcukup makan ayam , makan tgn org pun sodappp jugak




abe xmau bg cikgu balik smpai mcm tu







aweyn merakam kata2 suami yg terakhir

dia xpuas hati dapat ayam seketul td


lepas tu macam biasa , menjadi gila bersama buat kali terakhir jugak :')





menyampah la sgt kan

tabik springgg !!



nampak x semua orang sayang aku . hewhew :') (padahal kalau terjun xmati pun)

bentuk X

bentuk Y

bentuk Z . haha




woootttt2 :)



sesi bersedih-sedihan :((




Selemah-lemah manusia ialah orang yang tak boleh mencari SAHABAT, dan orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yang mensia-siakan SAHABAT yang telah di cari 
                                    _Saidina Ali_