Friday, May 3, 2013

Explorace English Carnival PMC

Haritu, aku dengan classmates aku decide nk join explorace yg jabatan bahasa buat , so , kami kena buat video perkenalkan group masing2, kena campur lelaki perempuan n bangsa lain jugak., so, dengan idea yg xseberapa dan sedikit memalukan diri aku dan mereka2 jugak, vid ni yg berjaya di edit oleh aku dan dihantar esoknya

video
aku dh macam pengacara Nona depa kata . kuang3..


lawak kan ?xberapa clear sebab sudah dikecikkan.nampak mcm bodoh2 je kan?  haha , tp video bodoh2 mcm ni pun menang jugak masuk top6 untuk jadi peserta . n the rest yg xdapat ada yg jadi helpers,.so, berapa minggu sebelum adala buat preparation sikit .

benda ni azzan dengan luqman yg buat , aku tlg jahit je kat baju




cantik dok aku jahit ? ehhehe

bendera ni luqman ngan azzan lukis, n ika tlg kaler , touch up sikit2
malam tu kami merancang pelbagai strategi (ayat baku sat) ,xdala, kami bincang2 cheer apa, siap try baju lagi, n mcm azzan kata , "aku rasa kita ja yang ada photoshoot sebelum explorace esok" , haha, 



ni lah org panggil gila meroyan 
 hari explorace ..


conteng2 muka sikit

ready to go ;p
bertolak ke MUZIUM KOTA KAYANG , Perlis

oke, bersemangat gila sampai sana

6 team yg masuk ,merah, biru tua, biru muda, kuning, pink , hijau, yg aku ingat nama THE RUNNING 5, 5 MUSKETEERS, pastu xigt .




ni kena ikat kaki sambil lari

luqman tolak aku , kena pusing kon2, kami dua2 melayang .bhahaha

muka penat , hitam , oh noo 
para sukarelawan 

mereka seronok dan xpenat sebab mereka xmain

bersama hero hindustan ,hehe .nak balik dh time ni .
seminggu lepas tu majlis penyampaian hadiah n ada makan2 sikit...

dapat belon sorang satu ikut warna team , sweet kan . eh
dan xdisangka-sangka kami dpat no 1 !!! oyeayyyhhh . macam xpercaya

 Champion : AFORTEEWANT !!


No comments: