Sunday, February 10, 2013

cRaZy A4t1

Crazy chicks of my classmates !





intro, (me, luke, ily, aiman, azzan, malina)

zureen :)

dh start menjadi gila .

lagi,

aq dh mula ajar mereka buat muka bukan2, dh luke berjaya .haha

malina bam-bam

me :"cuba buat muka mcm aq ??"

ily : susah kot , xmasuk pun aq sedut ??

me : mungkin sbb kita pakai palang besi kot ily ??? heee :)

azzan : apa kata kita buat mcm ni ? (gaya bapok tua ) ;p

luke : macam ni ke ?

amek kau !

luke : aq rasa best pulak buat mcm ni ! 

pelakon baru masuk .. >> Ika , (empat dari kiri)

zureen : apa kata buat mata juling ??

me : nk buat mulut sedut jugak .!

pelakon baru masuk >>> yati (paling kanan skali )

kembonggg jom !

me : boring la ..lain2

ika : apa korang buat tu dila, luke , zureen ??
azzan : yg ni gila !


me : aq xkira ! gila pun gila lah , yg penting sedut .hahaha

zureen : jom lompat pulak ??

1,2,3 ...!!!!

eh2 !! 

satu , dua ......

pelakon baru >> hamizah (paling kanan)

tiga !!!!!

azzan ngan luqman ja yg over 

azzan : hebat x aku ???

dear classmates !

photoshoot #day 2 .

cute dak ?? hehe







Jawatankuasa Perwakilan Pelajar . (ika, me, malina )

aq doakan kelas kita dapat yg terbaik untuk UPS ni , kita sama2 dpt 4 flat tau ! sayang hampa gila2 !


#kawan selamanya . forever A4T1. <3 

Reunion 5Al-Azhar .

assalamulaikum ...
 oke , mood hari ini : sgt hepi seperti baru lahir ke dunia . :) (xda kena mgna pun) . 

setelah membuat perbincangan dan pem'plannan , lastly , reunion 5AlAzhar berjaya dilaksanakan dengan agak jayanya . perkataan agak di situ kerana , tidak semua yg dtg , mgkin ada hal masing-masing , mungkin jugak jauh ,.. tp , yg dtg time reunion td pun awesome jugak ! tq kt lin sebab buat spagetti yg sgt sedapp walaupun pedas, tp xkisahlah kan , memang aq suka pedas2 ni .perempuan melayu terakhir la katakan , tq jugak kt duwe bawak kek , 2 pulak tu , lebih satu , halim dh kebass . haha . malas nak cakap bnyk , tgk je lah k ? :)





semangat tcher nik cedok ,

me, bella, hazirah , mas

gulung sik , gulung , berselera pelik ,tgk la sapa masak , 

khuzaimi, duwe(muscle), me , hafiz(gemok)

kuchai kepala senget .

utgla dpat bg present kat tcher

tcher roha, me, tcher nik , halim

"duwe, pandai hang bagi dy tiqoq , papa misali benor ! "


budak tu dok tdoq , kami dok posing , terbaikk kann ? :)


1,2,1,2,1,2,1,2 , dua !

bola yg terlebih melantun , :)

team 1

team 2
rancang strategi


slipper jamban sik dengan halim , haha

nampak x semangat kat situ ., 




video



#seriously aq akan merindui hampa :') kita kawan selamaya oke ?